Er du kæmpefan af det legendariske rockband Rolling Stones? Og elsker du at tage til koncerter? Så kan det meget vel tænkes, at du var med da bandet spillede en legendarisk koncert i Horsens. Det foregik tilbage den 3. september 2006. Var du med? Eller kender du nogle, der var? Under alle omstændigheder, så vil vi gerne føre dig tilbage til denne herlige septemberaften.

Horsens er kendt som et decideret hotspot for store koncerter. I løbet af årene har store navne som Bruce Springsteen, R.E.M., Madonna og så naturligvis også Rolling Stones således spillet i byen.

Da sidstnævnte kom til byen i september 2006, så skete det på et noget spøjst grundlag. Koncerten skulle nemlig oprindeligt have været afholdt den 8. juni samme år. Et noget bizart uheld, som involverede guitaristen Keith Richards, fik dog udsat koncerten. Den gode gamle guitarist var simpelthen faldet ned af et palmetræ, og var kommet til skade! Den er god nok, og det er ikke løgn, selvom historien lyder som det rene opspind. Heldigvis blev Keith Richards dog hurtigt rask igen, og den 3. september 2006 gik det så i stedet løs. Her blev den udsatte koncert afholdt, og over 85.000 tilskuere var troppet op. Aftenen blev uforglemmelig, og koncerten var efter sigende vild. Hvis du vil opleve koncerten, så se den eventuelt online, mens du i baggrunden sætter gang i et Unibet spill, og dermed får maksimal spænding og sjov ud af det.

Det kan godt være, at Rolling Stones næppe kommer til Horsens igen. Heldigvis lever vi dog i den digitale tidsalder, så tidligere koncerter kan som nævnt altid ses online på din computer eller mobil. Så overvej eventuelt at dykke ned i det store udvalg af Rolling Stones koncerter, som du kan finde på internettet. Imens kan du i baggrunden spille casinospil. Så bliver det næppe sjovere og mere spændende.