Der er ikke nogen tvivl om, at vi mener, at Rolling Stones er det bedste band overhovedet. Det har simpelthen været her så længe, vi kan huske, og vi håber også, det bliver ved med at være her så længe som overhovedet muligt, og det ser også i høj grad ud til, at musikken fortsætter lidt endnu.

Vi vil så gerne hylde dette spændende og gode band, og vi har alle været til mere end 70 koncerter med dette band, og ja, vi ved godt, at det ikke er så lidt, men vi har også flere gange taget til koncert i udlandet. Det er nemlig sådan, man må gøre, når man er en stor og rigtig fan – så kan man ikke nøjes med at se, hvad der foregår her i lille Danmark, for det er simpelthen ikke nok. Det er derfor en god idé at undersøge, hvad der sker derude på den internationale scene, så man altid får det bedste med.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Rolling Stones er rock i særklasse, og at det er et band, der har den erfaring, der skal til, for at gøre sig gældende på musikscenen. Herhjemme er vi vilde med denne spændende musik, men det samme er de internationalt. Bandet er nemlig meget stort i hele verden, og folk bliver helt vilde, når de kommer ud og spiller. Det er med andre ord en fest uden lige, og det er der mange gode grunde til. Rolling Stones formår nemlig at lave et show uden lige, og de formår desuden at styre scenen på den bedst tænkelige måde.

Her må man også vide, at der kommer rigtig mange mennesker til deres koncerter, og for at være sikker på, at man ikke ender med at gå forgæves, så skal man altså købe billet i så god tid som overhovedet muligt. Det er noget, der er tilfældet, uanset om man påtænker at skulle til en koncert her i landet eller i udlandet. Det er ikke nogen hemmelighed, at Rolling Stones turnerer flere steder i Danmark, og at de blandt andet både har været i Aarhus, København, Aalborg og Herning, så det handler i høj grad om at holde øje med koncertkalenderen, så man ved, hvor det er, det sker.

Tag til koncerter i Tyskland

Det er også godt at vide, at Rolling Stones er et band, der meget tit er i Tyskland. Vi danskere har ikke så langt til Tyskland, og hvis man har en bil, går det meget hurtigt. Hvis man derimod ikke har nogen bil, kan det tage lidt længere tid, men der er gode muligheder for at komme til mange steder i Tyskland med bus her fra Danmark, mens tog også er en oplagt mulighed. Der er sågar nogle, der vælger at flyve hele vejen derned, og så er der jo ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage til den helt store og spændende koncert.

Når man skal finde ud af, hvor og hvornår Rolling Stones spiller i Tyskland, så er det igen en rigtig god idé at tjekke deres koncertkalender på hjemmesiden, for det er her, det hele vil stå opført. Der er kun gode grunde til at interessere sig for Tyskland, når man er vild med Rolling Stones, og vi har selv allerede været der flere gange. Det er særligt i Hamborg, at de optræder, og derfor bør man også interessere sig for denne by. Det er ej heller nogen hemmelighed, at der i Tyskland er rigtig mange mennesker til koncerterne. Hvis man vil gøre det godt for sig selv, bør man også finde noget rigtig god overnatning i forbindelse med koncerterne. Så bliver det i hvert fald rigtig skønt og uden tvivl en uforglemmelig koncert med Rolling Stones.

Som du nok kan mærke, er vi store fans, og det har vi altid været. Vi sørger derfor altid for at komme ud til de mange forskellige koncerter, der er i nærheden, og det er uanset, om det er i Tyskland eller Danmark eller et helt andet sted. For os handler det om at få det hele med, og vi bryder os ikke om at gå glip af noget som helst. Vi sætter også altid stor pris på at have et godt kamera med, så vi har nogle gode minder til senere hen. Vi ønsker nemlig aldrig at glemme alle de gode koncerter og gør altid alt, hvad vi kan, for at bevare de bedste minder. Vi håber også, at du vil gøre helt det samme, da det er skønt.